Skip to content Skip to navigation

Cukorbetegség, álmatlanság, emésztési zavarok: Méregtelenítés

Szervezetünkben évente akár több kilogram méreganyag halmozódhat fel, amely egy része a táplálkozás során kerül be (tartósítószerek, permetezőszerek, élelmiszer színezékek, "véletlenül hozzáadott dioxin", klórozott ivóvíz stb. által), továbbá jelentős méreganyag rakódik le bennünk a kipufugógázok által szennyezett levegőnek, valamint a vegyipari és kozmetikai termékeknek köszönhetően is.

Miért van szükség a méregtelenítésre

Bizonyos mértékig a szervezetünk méregtelenítése optimális esetben - pl. az anyagcsere folyamán - automatikusan megtörténne, csakhogy az a méreganyag mennyiség, ami napjainkban bekerül egy ember szervezetébe, már jelentősen meghaladja azt a szintet, amivel a szervezetünk önállóan, segítség nélkül meg tudna bírkózni. A felhalmozott méreg miatt a szervezet öngyógyító és védekező képessége is csökken, ráadásul a beszedett gyógyszerek, táplálékkiegészítők sem tudnak hatékonyan felszívódni.

Méregtelínés módja, gyakorisága

A méregtelenítés számtalan módszer segítségével fokozható. A bőr szaunával, a vesék a megnövelt folyadékbevitellel, a máj a táplálékok megvonásával, a belek rostpótlással és az emésztési folyamat serkentésével, a tüdő pedig a friss levegőn végzett testmozgással méregteleníthető a legegyszerűbben. A méregtelenítő kúrákat évente többször is ajánlatos megismételni.

Sajnos nem mindenkinek van arra ideje, hogy ezeket mind - évente többször is végig csinálja, mivel köztudott, hogy pl. csak a léböjt kúra is legalább 7-10 napot vesz alkalmanként igénybe.

Ráadásul a nehézfémek még ezek hatására sem tudnak a szervezetből eltávozni. A méregtelenítés leghatékonyabb - és a fent említett módszerekhez képest legkevésbé időigényes és legkevésbé drasztikus - módja az orvos által végzett méregtelenítő terápia. Dr.VITAMIN termékkínálatában megtalálhatók a legkorszerűbb Pure Detox Hidro Rezonanciás Terápia készülékek. Orvosi tapasztalatok alapján a Hidro Rezonanciás Terápia aktiválja a szervezet anyagcsere folyamatait, ezáltal segítve a mellékhatások nélküli, természetes méregtelenítést.

Amiről soha nem szabad megfeledkezni

A méregtelenítést követően nagyon fontos a méreganyaggal együtt távozó vitaminok illetve ásványi anyagok mielőbbi pótlása. A nehézfémek felszívódását az alga kivonatok segítik a szerves jód tartalmuknak köszönhetően. Egyúttal elősegítik a nehézfémek szervezetből történő eltávolítását is.

A DR. VITAMIN Egészség Patika termékei között számtalan kitűnő vitamin és ásványi anyag pótló készítmény közül válogathat.

Hidro Rezonanciás Terápia - Mit jelent és hogyan működik?

A Dr. Bodo Khölerről elnevezett Hidro Rezonanciás Terápia (HYRET) egyesíti a régóta ismert galván detoxikációs terápiát és a több mint 30 éve sikeresen alkalmazott biorezonanciás terápiát. Ami miatt nagyon speciális: a biorezonanciához használt frekvencia közvetítő közege a víz - elsősorban galvános lábfürdő alkalmazásakor.

A frekvenciának és az információnak a víz tökéletes közvetítő közege - testünk több mint 70%-a víz. Az összes sejt és szerv, valamint a sejt közötti állomány a testben lévő víz segítségével kapcsolódik össze. A lábfürdőhöz használt víz úgy is felfogható, mint a szervezetünk sejt közötti állományának a kiterjesztése. Ezért az olyan biológiai információk, mint a homeopátiás gyógyszerek vagy gyógynövények nagyon rövid idő alatt, és szinte veszteség nélkül szállíthatók a rezonanciás elv alkalmazásával.

Prof. Dr. Alfred Pischinger (Bécsi Egyetem) és Prof. Dr. Hartmut Heine (Witten-Herdeckei Egyetem, Németország) tudományos munkássága bebizonyította, hogy a hatékony és egészséges anyagcseréhez elengedhetetlen a sejten belüli és a sejtek közötti méregtelenítés. Ez az alapfeltétele annak, hogy a testünk megfelelően tudjon reagálni a zavaró hatásokra.

Az orvosi tapasztalatok szerint a Hidro Rezonanciás Terápia a teljes anyagcserét aktivizálja - fizikai megterhelés nélkül. A galván detoxikációs terápia olyan töltés hordozókat biztosíthat a szervezet számára, mint például az elektronok, melyekre a szervezetnek az energia-felhasználó folyamataihoz szükségesek. Ezáltal a toxinok és salakanyagok a sejtekből és a sejt közötti állományból kioldhatók, és természetes kiválasztás útján eltávolíthatók. Még a tartósnak bizonyuló anyagcsere termékek is kioldhatók. A javuló mikrokeringés javíthatja az oxigén ellátást, valamint a sejtek és szervek tápanyagellátásának állapotát.

Galván detoxikációs technológia

 

1. hullám henger elektromágneses védőpajzzsal

2. homeopátiás készítmények szállítása

3. biológiai információk közvetítése víz segítségével

AionoMed© hullámtranszfer technológia

Segítségével a következő anyagok juttathatók be a szervezetbe:

 1. homeopátiás készítmények
 2. ásványi sók
 3. auto-vér
 4. gyógynövények
 5. vitaminok
 6. ásványi anyagok

Galván detoxikáció + Biorezonanciás terápia > Hidro Rezonanciás Terápia

Ennek a két sikeres természetes gyógymódnak a kombinációját Dr. Bodo Köhler, a kvantum orvoslás úttörője fejlesztette ki. Jelenleg is vizsgálja az anyagcsere folyamatokat, kutatásokat folytat a teljes egészség kérdésével kapcsolatosan és mint belgyógyász szakorvosnak van egy saját terápiás módszere. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi rendszer fejlesztése terén, előadásokat tart országos és nemzetközi konferenciákon, tanfolyamokon, illetve a Baden-Badenben (Németország), a kiegészítő orvoslásról tartott európai konferencián. Dr. Bodo Köhler a NATUM "anyagcsere" munkacsoport vezetője és elnöke a biofizikai információs terápiával foglalkozó, orvosokból álló nemzetközi szervezetnek (www.bit-org.de).

Ki használhatja a Hidro Rezonanciás Terápiát?

A Hidro Rezonanciás Terápiát mindenki használhatja, megelőzésre vagy egészségügyi problémák kezelésére. Az anyagcsere aktiválása, testünk természetes folyamatszabályozásának optimalizálása, illetve az immunrendszerünk megerősítse a legjobb módszer arra, hogy egészségesek maradjuk, vagy azzá váljunk. Segítsük testünket, hogy segítse önmagát - mellékhatások nélkül! A HYRET 7 éves kortól gyerekeknél is alkalmazható.

Javaslat

A galvánterápia tapasztalatai, valamint a béta-fázis kiváló eredményei a Hidro Rezonanciás Terápia számos alkalmazási területét bizonyítja:

 1. mikrokeringési zavarok
 2. fájdalom terápia
 3. ízületi betegségek
 4. reumatikus betegségek
 5. izomfájdalommal járó krónikus betegségek
 6. idegzsába
 7. izomfájdalmak
 8. érbetegségek
 9. központi és perifériális idegrendszeri megbetegedések
 10. krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör) 3
 11. sebgyógyítás
 12. artériás elzáródás *2
 13. keringési zavarok
 14. fejfájás, migrén *3
 15. II-es típusú cukorbetegség *3
 16. krónikus fáradság szindróma (CFS) *3
 17. nehézfém mérgezés
 18. alvászavar, álmatlanság *3
 19. emésztési zavarok *3

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi nemzetközi telefonszámon: + 49 8669 90 99 88 1

Forrás:
1) Stefanie Fietz, 2000, doktori diplomája, Giessen-i Egyetem
2) Stefanie Fietz, 2000, S.25 és "Apothekenumschau im Internet", Norbert Regining- Tillian
3) "Natur und Heilen", 3/2006, S. 26

FONTOS:

Ez az orvosi módszer teljes mértékben tapasztalatokon alapul. Gyógyulás nem garantált. Az ún. iskolai-gyógyítás jelenleg nem megerősített módszernek minősül.

Rövid információ: Galván áram és egészség

Stefanie Fietz orvos doktor galván áramos gyógykezelésről (direkt áramos terápia) írta a doktori diplomáját a Giessen-i Justus-Liebig-i Egyetemen, Németországban, 2000-ben.
Dr. Fietz:"A direkt áramos terápia az egyik legrégebbi elektroterápiás módszer, jótékony hatása régóta ismert a gyógyászatban."

Dr. Fietz:"A direkt áramos terápia az egyik legrégebbi elektroterápiás módszer, jótékony hatása régóta ismert a gyógyászatban."

Legismertebb hatásai

 1. javítja a vér-és nyirokkeringést
 2. fájdalomcsillapítás
 3. segíti a sejtek anyagcseréjét (és bioszabályozó folyamatait)
 4. javítja a sejtek tápanyagellátását, regenerációját és gyógyulási folyamatait
 5. aktivizálja az idegek vezetőképességét

Alkalmazási területek / javaslatok

 1. ízületi betegségek
 2. reumatikus betegségek
 3. izomfájdalommal járó krónikus betegségek
 4. köszvény
 5. gyulladásos betegségek
 6. idegfájdalmak
 7. érbetegségek
 8. központi és perifériális idegrendszeri megbetegedések
 9. krónikus bőrbetegségek (pikkelysömör) *3
 10. artériás elzáródás *2

A "Nature und Heilen" (Természet és Gyógyítás) magazin az alábbiakkal egészíti ki:

 1. nyirokkeringési zavarok
 2. ödéma
 3. diabétesz
 4. krónikus fáradság szindróma (CFS)
 5. alvászavar, álmatlanság
 6. emésztési zavarok
 7. asztma
 8. szénanátha
 9. allergia
 10. nehéz fémterhelés
 11. meggyengült immunrendszer
 12. amalgám és higanymérgezés következtében nehéz láb és nyugtalan láb szindróma
 13. depresszió
 14. kiégettség szindróma, PMS

Milyen hatásokat mutattak ki eddig a galván terápiáról?

 1. segíti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből
 2. helyreállítja a szervezet felborult sav-lúg egyensúlyát
 3. fokozza a szervezet természetes védekezőképességét az immunsejtek aktivizálása révén
 4. jelentősen csökkenti a vérben lévő szabad gyökök számát. FORM- teszttel mérték (Szabad Oxigén Gyökök Ellenőrzése)
 5. megnövekedett energia szint, melyet a bőr vezető képességének és ellenállásának változása alapján mértek (Prof. Engler módszere)
 6. zsírsejtek fokozott szabályozása
 7. a vér állapotának javítása, melyet sötét kamrás mikroszkópos vizsgálattal mutattak ki

Ellenjavallt:

 

Epilepszia esetén Peacemaker, szervi implantátumok esetén Terhesség idején

További tájékoztatásért forduljon hozzám.