Skip to content Skip to navigation

GYIK az orvosi HHP masszázsrendszerrel kapcsolatban

Az alkalmazás mellékhatásoktól mentes. A kutatások nem tártak fel negatív mellékhatásokat.

Nincs, sem a választható egyedi programok, sem az orvosi programok nincsenek negatív hatással a testre. Ha láza van, vagy ha heveny gyulladásoktól szenved, illetve trombózisa van nem ajánlott a használat. Szintén nem alkalmazható terhesség alatt, illetve ha mesterséges szívritmus-szabályozó van beültetve.

A napi alkalmazás ajánlott az állandó javulás eléréséhez. Ha szükséges akár egy nap többször is igénybe veheti a kezelést.

Több mint 1800 orvos és csaknem 100 klinika használja a masszázsrendszert Németországban.

Számos független tanulmány bebizonyította a masszázsrendszer hatékonyságát, de a gyorsaság és a hatékonyság egyénenként változhat.

Olyan gyakran használhatja amilyen gyakran kedve van, de érdemes megjegyezni, hogy az egy nap egyszeri 30 percnél hosszabb kezelés kevésbé hatékony, mint egy nap többször rövidebb idő eltöltése a masszázságyon.

Az előre programozott alap kezelési idő 15-30 perc között van. Kezdeti felhasználóknak 15 perc javasolt. Az akklimatizáció egy rövid időszaka után tovább növelhető az időtartam.

Alapjában véve nincs maximális időtartam, de 30 percnél hosszabb kezelés nem eredményez arányos javulást.

Igen, de oda kell figyelni a gyermek pozíciójára. Különösen a lábakat kell megfelelő magasságba emelni a szívvel egy szintre.

A hhp masszázs rendszer igazolt II/A osztályú orvostechnikai eszköz, melyen tesztelték az elektromágneses toleranciát. Így negatív hatások az emberi testre nincsenek elektromágneses szennyezés miatt.

A maximális fogyasztás a legmagasabb szintnél 70 W-os. Egy 15 perces általános kezelési idő alatt a fogyasztás körülbelül 17,5 W.

Az adapter segítségével bárhol használhatja a világon. Magával a masszázsrendszerrel más változtatásokat nem is kell tennie.

Soha nem szabad vízbe meríteni. A borítás puha és könnyen tisztítható anyagból készül, így a normális piszkot és foltot semleges szappannal és langyos vízzel könnyen ki lehet szedni.

Általában igen, de várjon 6 hetet a műtét után és csak utána kezdje el a kezelést.

Általában két fajta szívritmus-szabályozó létezik. Azoknak, akik állandó szívritmus szabályozóval rendelkeznek tilos a kezelés. Akiknek viszont kisegítő pacemakere van, használhatják a masszázs rendszert.

Bármilyen trombózis fennállása esetén nem javasolt a masszázsrendszer használata, még akkor sem, ha csak feltételezik a trombózist.

Kifejezetten ajánlott, mert a masszázsrendszer meglazítja az izmokat és a keringést javítja. Sok pácienst, akik sérvtől szenvedtek, sikeresen gyógyítottak a hhp masszázs rendszerrel.

A hhp masszázs rendszer egy összkomfortos gyógyászati eszköz, erre nem hat a felszín egyenetlensége.