Skip to content Skip to navigation

Magyarországi bentlakásos fogyókúrás program

...szenvedéllyel csinálni valamit, az teljesen más...

Egy egyedülálló, 1-től 4 hétig tartó intenzív, a készségek fejlesztésére és oktatásra épülő fogyókúrás program, mely a következőket tartalmazza:

  1. Ortomolekuláris táplálkozási tanfolyam és gyakorlati tudnivalók, melyek orvosilag igazolt tényekre építenek, lényegük: egészséges életet egészséges étkezéssel!

  2. Kardio gyakorlatok, melyek tartalmazzák a szobabiciklizést, futást, úszást, termálfürdői vizi sportokat, kerékpározást, lovaglást és golfozást.

  3. Stresszkezeléssel kapcsolatos műhelymunka

  4. Masszázs és Kranioszakrális terápia órákat

  5. Tanácsadás és oktatás a megfelelő táplálkozással kapcsolatban

  6. Az étrend tervezése otthoni és éttermi étkezéseknél

  7. Főzési tanfolyam ill. órák, biopiacok felkeresése stb.

  8. Kismama fogyókúra és gyermek elhízás szakrendelés és fogyókúra tábor

A programunk messze túlmutat azon, amit valaki egy tipikus fogyókúrás programtól várna - bemutatja, hogy az élelmiszereknek milyen tudományos, orvosilag igazolt hatásai vannak az egészségi állapotunkra, megtanít a résztvevőknek alapvető készségeket, mint például az egészséges ételek vásárlása, elkészítése, megtanítja, hogy hogyan rendeljünk magas tápértékű, tápláló ételeket éttermekben, megérteti velünk hogy milyen érzelmi kapcsolatban állunk az élelmiszerekkel és megoldásokat ad a stressz kezelésére az életünkben.

Elkötelezett hozzáállásunkkal a legtöbb embert rá tudjuk venni, akár egy egyhetes tartózkodás során is, hogy fogyni tudjon néhány kilogrammot a színvonalas, bentlakásos környezetben. Érkezéskor rácsodálkozhat arra a látványos, szép környezetre, ahol a fogyókúrás programot tartjuk, átélheti a sétautak, a park nyugalmát és csendjét, érezheti, ahogy a gyógyvíz finoman végigsimítja a bőrét, aztán lassan elérkezik annak is az ideje, hogy belépjen az illatos illóolajok világába és megkóstolja a jóízű, tápláló ételeket, melyek mind arra várnak, hogy kényeztessék a szervezetét, a lelkét, és felfrissítsék a szellemét. A főbb érzékeink, a látás, a hallás, az ízlelés, a tapintás és a szaglás kényeztetését a szervezők nagy odafigyeléssel és pontossággal végzik, az ember szinte elcsodálkozik azon, hogy vajon mi jöhet még?

Gondoskodó személyzetünk vendégszeretete a hatodik érzék birodalmának határáig vezeti a résztvevőket és eljuthatnak abba az egyensúlyi állapotba, ahol az álmaikat és a kívánságaikat olyan alakúvá, méretűvé és súlyúvá formálhatják, amit mindig is elképzeltek maguknak. Ezt a célt ráadásul egy életre szóló élménnyel és a szerzett készségekkel érhetik el.

Habár a legtöbben azért vesznek részt ezen a programon, hogy újra felvehessék a fürdőruháikat és újra be tudják gombolni a nadrágjaikat, abban minden résztvevő garantáltan biztos lehet, hogy minden fillér, amit ebbe a programba fektetnek ,biztos elégedettséget szül, hiszen szert tehetnek arra a modell típusú alkatra, amit mindig is szerettek volna és optimális módon képesek kialakítani az egészséges életvitelt és helyreállítani az önbecsülésüket.

Megértéssel vagyunk a résztvevők felé és a mi elégedettségünket is az jelenti,ha egy ilyen színvonalú fogyókúrás program után sokkal többet visznek haza a vendégeink, mint csak a vékony pénztárcát. Garantáljuk, hogy a résztvevők átélhetik a jó irányba történő változásokat, mind a táplálkozás, mind a testgyakorlás terén, a szervezetük élettani funkciói sokkal jobban működnek és képesek lesznek a stressz hatékonyabb kezelésére. A vendégek megszabadulhatnak negatív tulajdonságaiktól, szokásaiktól és olyan készségekre tehetnek szert, melyekkel hosszú távon képesek megváltoztatni életvitelüket.

A nagy tapasztalattal bíró segítők között, orvosokat, Kranioszakrális és masszázs terapeutákat, elismert szakácsokat, valamint a gyógytúrizmus szakértőit találhatjuk, akik mind segítik és tanítják a résztvevőket a program során, hogy azok mihamarabb elérjék a kitűzött céljaikat.

A bentlakásos fogyókúrás program 4 fő elvre épül: a táplálkozásra, a fitness/testgyakorló programokra, a magatartás megváltoztatására és az orvostudományra. Ezek az elvek mind nagyon fontosak ahhoz, hogy a jelentkezők sikerrel vegyenek részt a fogyókúrás programban.

További információkért kattintson ide!